Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους παλαιστίνιους & τις παλαιστίνιες ενάντια στον αφανισμό &τον εκτοπισμό τους από το ισραηλινό κράτος

Αλληλεγγύη στον αγώνα των παλαιστινίων για γη, ζωή, αξιοπρέπεια και ελευθερία

ενάντια στον αφανισμό και τον εκτοπισμό τους από το ισραηλινό κράτος

Ενάντια στους σχεδιασμούς που επί δεκαετίες περιλαμβάνουν δολοφονίες, φυσική εξόντωση, βομβαρδισμούς και εποικισμούς, συλλήψεις και βασανισμούς, επιθέσεις και εκτοπισμούς, χτίσιμο τειχών στη Δυτική Όχθη και τη Γάζα -τη μεγαλύτερη «ανοιχτή» φυλακή του πλανήτη.

Ενάντια στη νέα ανθρωποσφαγή που εξελίσσεται μετά τις 7/10 με αφορμή την επίθεση της Χαμάς, στην οποία εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα πλήθος κρατών, στην κατεύθυνση ανακατανομής της παγκόσμιας ισχύος.

Ανθρωποσφαγή στην οποία συμμετέχει ενεργά το ελληνικό κράτος στο πλαίσιο της ελληνο-ισραηλινής συμμαχίας της τελευταίας δεκαετίας και ως προκεχωρημένο νατοϊκό φυλάκιο στη ΝΑ Ευρώπη και Μεσόγειο, παρέχοντας τις βάσεις της Σούδας και της Ελευσίνας.

Στεκόμαστε στο πλευρό όσων εβραίων, μέσα στο Ισραήλ και σε ολόκληρο τον κόσμο, αντιστέκονται στην πολιτική του ισραηλινού κράτους.

Ενάντια σε κάθε είδους εξουσία, κοσμική ή θρησκευτική

Τώρα και για πάντα, εσωτερικός εχθρός στις πολεμικές εμπλοκές του ελληνικού κράτους

Για μια νέα ιντιφάντα στη Γάζα, στην Ιερουσαλήμ, στη Δυτική Όχθη, σε όλο τον πλανήτη

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Παρασκευή, 10/11/2023, 19:00, πλ. Μοναστηρακίου, Αθήνα (λόγω βροχής η συγκέντρωση αναβάλλεται για την Κυριακή 12/11/2023, 13:00)

Ανοιχτή Αντιπολεμική Συνέλευση Αναρχικών